Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Monday, 25 April 2011

Youtube Cikgu Shida Parit Miming

Salam,

Hari ini nak share satu lagi berita PANAS mengenai seorang Cikgu yang pandai buat miming dengan mengikut lagu dan video famous untuk di upload kedalam Youtube...




Sapa lagi kalo bukan cikgu cikgi kita yang mengajar kat Sekolah Rendah Pulau Padang, Perak nihs.... Dia sebenarnyna mengajar subjek Muzik kat sekolah tersebut sampai ada dia punya penari sekali... nak tau saper dier... ANAK MURID dia la... saper lagih.....


First time beliau buat miming masa Sambut Perayaan Hari Raya Puasa... Mase tuh x famous laga. Dah semakin minat dengan miming tu, dia up load pelbagai lagi video kat Youtube dengan pelbagai koleksi.... dan pelbagai genre... x kira lelaki ke pempuan ker....

Antara koleksi Yoube Beliau.....


Apa pun. yang penting kita support beliau yang gila-gila miming .....

Nak Melawat blogsite dia klik sini....

http://cikshidadariparitmimingartvideos.blogspot.com/

3 comments:

Alyaa Liyanna 25 April 2011 at 07:34  

hehe terbaik lahhh :)

dah klik nuffnang kat cini :) klik balik bole boleh ?:P

FariehanIbrahim [LBC] 25 April 2011 at 21:49  

semakin pemes cikgu shida skrg neyh! :DD

Amsyahril Syahril 7 October 2013 at 07:30  


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP