Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Saturday, 22 January 2011

Azam Gerald Hans Isaac & Filemnya 2011

Salam blogger sekalian,
 Ari nie rasa nak buat satu en3 pasal sorang artis kita yang famous dan hansome gila tue.... Saper lagi kalo bukan Gerald Hans Isaac a.k.a. Hans... Umur beliau dah cecah 39 Tahun... (dah tua dah kot) dan dengar khabarnya Azam beliau untuk tahun 2011 nie adalah memfokuskan pada wanita yang sanggup melekat kat hati dier... Ye Ker? (kalo korang sumer xcaya, baca la kat paper Harian Metro, malas la den nak taip panjang2 :) ...
Walaupon sebelum ini dah banyak kita dengar kontroversinya dengan beberapa orang artis yang famous - famous... Namun, baginya semuanya hanya gosip semata-mata, bahkan cerita tersebut hanya digembar-gemburkan untuk kontroversi bagi beliau.

Mengenai filem pula untuk tahun 2011 ini, banyak filem cerita, pemilik produksi Tall Order Production Sdn Bhd bakal muncul di kaca televisyen dengan beberapa buah filem diantaranya seperti yang di katakan oleh hans ialah :-
"Bulan depan (Februari) saya kembali ke lokasi kerana syarikat saya menerbitkan siri Cuci Cuci Services musim kedua dan sebuah drama Tamil, Ethir Neechal untuk RTM. Menjelang Mac, saya di Istana Budaya untuk mengarahkan dan menerbitkan muzikal Lat Budak Kampung.

April pula, filem Misteri Jalan Lama lakonan saya dan Que Haidar ditayang sebelum terbang ke Melbourne, Australia bagi menerbitkan drama bersiri Cinta Melbourne.

Malah syarikat saya turut berpeluang menerbitkan filem Lemak Kampung Baru serta sebuah lagi produksi, 7 Gerhana untuk tayangan Astro".

pssst -----> Apepon, untuk hans buat yang terbaik dalam hidup anda, semoga anda dapat apa yang anda inginkan.... x gitu?? 

17 comments:

A'IM 23 January 2011 at 09:43  

nak someone wat citer action yang berani tempur....

Nadhirah-chan 26 January 2011 at 04:59  

nma dia ade gerald kat depan rupenyerr , oww~

tujuhhariseminggu 26 January 2011 at 16:49  

eh, dia da nak 40 yo yer... nampak muda la... :)

sarah mohamad 30 January 2011 at 22:21  

auww ! hans hensem gila !

gdiamy1 1 February 2011 at 10:28  

baru tau nama dia gerald hans isaac...rasanya hans lelaki paling cool dan friendly klu jumpa dia kat luar...

Mr. TN_SkY 2 February 2011 at 12:38  

haha.sme la..abru taw name dye sebenar hehe..=_=.neway 39? nmpk muda..jeles jugak SkY haha :-D
KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

saiful 6 February 2011 at 23:56  

39 tu tak tua lagi,boleh berlakon lagi.Pelakon hollywood dah 50 pun bleh berlakon filem aksi.

Blur 7 February 2011 at 06:19  

owh ade gerald kat depan namenye rupenye.. hari nie br tau...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Pelancaran Live Blog

Lovely Bella 7 February 2011 at 07:09  

39?? muda lagi maa... life start when u r 40 maa... huhuh... adehh.. saje nak sdapkan ati sndiri.. erk...

si para para 7 February 2011 at 20:00  

tak kawin lagi tu..hehe


semoga berjaya hendaknya...

CETUSAN SEIKHLAS RASA 8 February 2011 at 04:42  

39 bagi lelaki masih muda lagi...

sarah 10 February 2011 at 01:31  

ngehee~
useha lagi click click kat nuff :D

Hayati Hamzah 10 February 2011 at 09:44  

sape la kekasihnye nanti 8->

nur aisya humaira 13 February 2011 at 03:35  

waaaahhh,si hensem saya...hehe
Tak kawin2 lagi die ye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP