Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Sunday, 12 December 2010

Bonus Hujung Tahun dari Mr. NuffnanG

Salam,

Pertama sekali, ana ingin menguncapkan perhargaan dan terima kasih yang tidak terhingga diatas sokongan kekawan semua yang sudi menjenguk rumah hamba yang tak seberapa indah...

Keduanya pula, ana mengucapkan juga terima kasih yang tidak terhingga kepada penaja iklan ana iaitu yang tak lain dan tak bukan (siapa lagi kalo bukan...) MR. NUFFNANG, yang sudi kepercayaan sepenuhnya kepada ana untuk menerbitkan iklan cpc dan iklan buffered beliau di rumah sesawang hamba ini.....

Tanpa sokongan daripada kalian utk datang bertandang dan memberi komen , cadangan etc, ke rumah ana ini, mungkin (kot) agen pengiklan tidak akan memberi kepercayaan kepada blog ana utk terus menerbitkan iklan beliau, dan seterusnya juga mungkin ana tidak dapat berkarya dengan bibit-bibit dan susunan ayat dengan baik dan sempurna...

Moga, kekawan sekalian mendapat semangat baru, manfaat dan info2 bersama untuk kita terus mewarnai dunia alam maya tanpa terhad ini... Kat bawah nih, pic latest yang ana dapat buffered terbaru dari MR. NUFFNANG.

(klik gambar untuk ZOOM)

----p/s---- Sebarang cadangan / komen atau ape2 jerk yang hendak dikongsikan silalah tinggalkan pesanan anda kat bawah...

Sekian

19 comments:

puteri cahaya. 12 December 2010 at 22:49  

congrates!!!... and chayok2x!!!.. semoga berjaya! :)

Zana :) 12 December 2010 at 23:25  

ah , cik muda tak phm pasal nuffnang .. warghh T.T

sebelas 13 December 2010 at 00:23  

perhh masyukk ! leh banjer nie :D

Sya Syazana 13 December 2010 at 01:15  

SYOKNYERRRRR! jelus ni!hehe

i am S!L4H.. 13 December 2010 at 03:49  

ish3...byk tol be..ape rhsie,,hehehh

DeCrewz 13 December 2010 at 04:27  

Byk tol dpt BE? Ajar la ckit kat newbie cam aku nih..he3. X slh sharing kan... Btl x?

dD Fabulous | sitekateki 13 December 2010 at 04:47  

tudiaaaaa...bonus dia...meletoppp...

Cik Kamoo 13 December 2010 at 05:43  

ish besh nye....nk jugak bonus nuff camnie...bila la nk merasa

sop 13 December 2010 at 07:10  

perhhh! banyak giles..
terjeles plak.. huhuh

+akufobia+ 13 December 2010 at 18:00  

tak nak jelous.boo.haha.

intan 13 December 2010 at 18:36  

huh..
kencang ye.. ;)

Fiqas 14 December 2010 at 03:35  

tahniah....blog saya tak letak pun lagi iklan nuff ni...nak buat jugak tp tak terbuat lak nya..

Amoi MiyaSya 14 December 2010 at 08:45  

dah dapat duet dari nuffnang ke ??

da[Y]un 15 December 2010 at 05:37  

erm..dayun nak tanya sikit?erm apa maksud NA kat ruangan CTR tu ek, kadang dia tulis percent. huhu..sy bdk baru belajar

amira 15 December 2010 at 06:15  

homeng dahsat nye BE dia.. wah.. belanja aaaa

Ask Me Blog 15 December 2010 at 17:28  

NA tuh maksudnya Not Avaiable.....


.....................................Nanti Bila saya dah cash out, insyallah saya nak buat contest utk korang join sumer nanti....

AMMAR YASIR 4 January 2011 at 02:33  

bestnya dapat BE..Tahniah yep

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP