Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Monday, 10 January 2011

Gambar PANAS Fasha Sandha Dimalukan...

Selamat Petang...



Pelakon Fasha Sandha semendedahkan bahawa gambar2nya yang memakai bikini yang  mana sekarang ini banyak tersebar di internet berpunca DARIPADA kawan baiknya yang dikenali sebagai SYAZWANI yang meng UPLOAD kan gambar tersebut kedalam laman sesawang sosial FACEBOOK...!
Fasha juga mengAKUI gambar tersebut adalah bukannya gambar yang di EXPOSED, walaupun melahirkan rasa kesal atas perbuatannya memakai pakaian SEKSI tersebut sehingga mencetuskan ISU PANAS dalam dunia hiburan tanah air.
" Saya tidak sempurna dan tidak lepas daripada melakukan kesilapan. harap dapat memaafkan saya, terima kasih ", ujar fasha menerusi laman sosial FaceBook Peminatnya, " We Love Fasha Sandha " Gambar-gambar tersebut adalh ketika mereka berada di Pantai Tanjung Benoa, Bali, Indonesia pada 30 Disember 2010 untuk menyambut Tahun Baru 2011 disana....
 
Sosek-sosek-----> Apa pendapat korang tentang minah SEKSI kita nihs yang sentiasa mencari kontroversi walaupun dia sendiri mengaku tidak mahu lagi untuk memakai pakaian SEKSI KELAK.....!

Sebarang komen / pandangan , boleh la dikongsikan diruangan KOMEN dibawah....

Sekian......

43 comments:

shasha 11 January 2011 at 04:32  

biar kan ja dia nak pakai apa pon.. kita tgok..x suka geleng2 kepala sket pastu tutop mata...hehehe..

kakngah 11 January 2011 at 07:18  

ckp tak serupa bikin!

dansa 11 January 2011 at 17:09  

sy suke tgok ni. larikkkkkkkkkkkk. haha

fathiahRAIHANA 11 January 2011 at 20:15  

hahahaha . lantak dy la . da besaq bkn taktaw mana btui mna salah .

grOundnUt 12 January 2011 at 04:55  

hahaha..biarkan dia ngan dunia dia laa..asalkan dia bahagiaa sudah laa...

ღ.IZZAsensei.ღ 12 January 2011 at 18:54  

hahaha.. seksi tp x rs apa2 sbb taw dh dia mmg cenggitu. (^^)
tgk la t apa lg kontroversi bru.

::nuRuLaDHar:: 12 January 2011 at 19:45  

hoho die suda dewasa, bole pk mne baek n buruk.. =)

Mohd Firdaus 12 January 2011 at 21:20  

tp dia ni xleh pk mne yg baik..bleh pk mne yg bruk je..hehehe

fiq 12 January 2011 at 22:01  

adoi, dia x rasa malu ke pakai cmtu? iskh3..

Pink Pearl Lady 12 January 2011 at 22:18  

artis buat apapun takpa,kontroversi sekejap jer,klu org biasa sampai mati org duk keji.....

atoyis 13 January 2011 at 00:18  

kawan dia ke yg upload..bukan ke dia sendiri yg upload dlm twitter

penyu 13 January 2011 at 01:19  

mintak2 keturunan aku tak jadi macam ni......takut nanti aku dipertanggungjawabkan....harapan aku semoga fasha tu mendapat hidayah sebelum terlambat bilamana nafas terhenti....

areripe 13 January 2011 at 04:57  

kurang didikan agama la ni...
buat malu orang utara.
zzzz

mimiekucayang 13 January 2011 at 07:05  

dia ni mmg dah sosial dr dulu lg, sejak sblm jd artis lg mmg sk buat hal...

nurun nasihah 13 January 2011 at 07:46  

artis2..dh mcm org barat dh..hidup diorng masih lg di jajah..ish2..

Shino 13 January 2011 at 07:47  

x tau nk ckp pe... Halloween hari 2, pun sme gk...isk3...

ShinoXyuna

pak long 15 January 2011 at 10:42  

anak cina makan pengat...
sendiri mau ingat...

Ahmad Zaki 15 January 2011 at 19:48  

Assalamualaikum...

Inilah hasil yang diperolehi setelah sekian lama negara berteraskan pada perundangan penjajah dan tidak mengikut Sistem Perundangan Islam yang dibawakan oleh Nabi Muhammad SAW.

Nabi Muhammad SAW sudah buktikan bahawa Sistem Perundangan / Pentadbiran Islam amat sesuai dan boleh dilaksanakan di dalam sebuah negara yang mempunyai pelbagai agama, budaya dan bangsa. Malaysia yang dikatakan negara Islam perlu mengikut cara Nabi akhir zaman kita.

Jika tidak ada perubahan sekarang, maka masalah rakyat akan jadi lebih parah dari kes-kes yang dilakukan oleh artis-artis negara kita. Saban hari dalam surat khabar pasti ada kes bunuh, buang bayi, penderaan serta pelbagai lagi masalah sosial yang melanda rakyat kita. Ini sudah cukup bukti masyarakat sudah "tenat".

biskut 16 January 2011 at 01:20  

dia memang suka pon wat macam tuh...ikut dia lar.

aku cuci mata jer lar..sori.

aQ'tEhA_[azHa] 16 January 2011 at 03:06  

hehe. entahlah. dia pun dah besar panjang mesti boleh fikir.

Sofia Aimd 16 January 2011 at 04:20  

semua ni punca dari diri die. nampak gaya macam bukan 1st time berbikini :) statement die tu macam bukan die betul2 rasa berslah dengan tindakan die tp lebih kpd malu.. tapi kalau die betul2 sedar, baguslah!

Hidayah 16 January 2011 at 10:09  

salam, gambar begini tidak perlu ditayang di blog,berdosa kita mengaibkan orang,berdosa juga mata-mata yang melihat gambar. sekadar menasihati.

Dhana/戴安娜 16 January 2011 at 18:57  

Salam sahabat wh unik ya saya baru tahu terima Madiun maaf telat

Khairul Antasha 16 January 2011 at 20:20  

ala..asyik minta maaf je..jemu dh org dgr..

ijat_asni 17 January 2011 at 00:51  

time kasih sebab sudi singgah
jemput la datang lagi
^___________________^

http://ijatasni.blogspot.com

warmcherryhouse,  17 January 2011 at 06:00  

fasha mmg hebat tahniah fasha sbb berani pakai cam ni...ni baru gempak....tapi api neraka lg gempak....baik ko bertaubat sebelum ajal sampai klo x ko rase le azab api neraka

ooo cik eykin. 17 January 2011 at 20:36  

cakap je reti, buat tak . kan

Eryati 19 January 2011 at 01:13  

mintak maaf dgn peminat kunun? dengan Tuhan?

gabanMorka 19 January 2011 at 06:58  

fasha sandha membuat gosip biar dirinya laris? kah3

ciknabil-a 19 January 2011 at 08:35  

follow sini.. :)
follow me back keyh!

mmg x segan silu la fasha nie. isyh3!

Miza Yusof 23 January 2011 at 04:49  

macam-macam. jangan diulang atau diikuti pemakaian sebagitu udah lah ye :)

+++uchi+++ 23 January 2011 at 20:22  

hahahaha nk cari publisiti je nie

zaty luvlianncezzz 31 January 2011 at 02:41  

mukeeeeeeeeee je cantekkkkkkkkkkk

aii follow u

lady pinko 31 January 2011 at 16:33  

hahaa...dah tahu diri tu artis lagi nak buat hal..terimalah padahnya.

the only penyet 1 February 2011 at 22:33  

alahai . ape nk jadi =.=' kesal

Res2 Supply 11 February 2011 at 06:08  

nama islam sekadar hiasan

Simplemama 7 March 2011 at 00:42  

jgn tiru mcm dia tp mama suka tgk dia berlakon...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP