Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Sunday, 9 January 2011

Anugerah Juara Lagu - AJL ke - 25 milik Ana Rafali & Download Lagu - Lagu AJL 25

Selamat pagi Sumer....

Semalam punya la best yer artis2 kita buat persembahan pelbagai gimik yang diorang buat.... Nasib baik la ana x tinggal kat kl. kalo tinggal katr sana , comform ana pergi tengok secara live kat Stadium Putra Bukit Jalil sana. Pembukaan AJL 25 pon dah ada gimik dengan persembahan dari Juara yang lepas-sudah... Yang bestnyer time tuh, persembahan M. Nasir (My Idol For Artist Song)... dengan gimik nyer kat celah lorong kerusi penonton.... BESTNYER .......

Tengok punya tengok, sedar sedar dah nak kol 12 malam..... masa ni lah yang di tunggu-tunggu oleh semua penonton.... Juara bagi Anugerah Juara Lagu yang ke 25, jatuh kepada..... Jeng.... Jeng... Jeng.... berdebar jugak nak tau.... Dalam kepala otak ana dok pikir Juaranya adalah bunkFace atau Faizal Tahir lagi...

Rupa - rupanya Juara Bagi AJL ke 25 ialah Ana Rafali......???? (dok pikir dalam kepala otak--- best ker lagu minah nihs....) Juara yang terbaru dinobatkan lagi..... Ruapanya, si Ana Rafali nihs, dah FAMOUS tahap GILER dah kat laman sesawang like YouTube... dan sedikit sebanyak mengenai lagu beliau, Lagu yang beliau nyanikan adalah Tolong Ingatkan Aku ini di ilhamkan oleh beliau sendiri. Lagu ini asalnya adalah puisi tetapi telah diolahkan menjadi lirik lagu untuk beliau nyanyikan kat dalam jamming the di UpLoad ke Internet especially kat YouTube...

Begitulah lebih kurang apa yang ana tau mengenai minah yang pandai main gitar nihs... Pada hemat ana juga, lagu beliau pon sedap di dengar, mudah di fahami dan segala lirik lagu adalah ditujukan umum... tidak mengira umur dan sebagainya.... dapat jugak beliau duit RM 35,000.00 berserta Trofi...
Tempat Kedua pula, dimenangi oleh lagu Drama King penyanyi nya adalah Black dan Meet Uncle Hussain membawa pulang wang tunai sebanyak RM 15,000.00 berserta Trofi. 
  
Tempat Ketiga pula, dimenangi oleh lagu Noktah Cinta yang dinyanyikan oleh Hafiz dan membawa pulang wang tunai sebanyak RM 12,000.00 berserta Trofi.

Kategori Vokal Terbaik AJL 25 juga dimenangi oleh Hafiz dengan membawa pulang wang tunai sebanyak RM 10,000.00 berserta Trofi... Boleh tahan jugak mamat sorang nihs... Dua Anugerah tue sekali dia dapat.... Umur baru jer setahun jagung dalam bidang seni tanah air kita kan... TAPI, rezeki dia mana kita tau.... bak kata pepatah, " TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI, TUAH MANUSIA SIAPA YANG TAU ??? "
Dan Persembahan Terbaik AJL 25, siapa lagi kalo bukan abang macho kita yang selalu keluar dengan gimik - gimik persembahan yang pelik - pelik dan selalu berkacamata RAY-BAN gelap.... Tak lain dan tak bukan Faizal Tahir dengan membawa lagu Hanyut, membawa pulang wang tunai sebanyak RM 10,000.00 berserta Trofi. Dia punya persenbahan semalam first time masuk, macam baca puisi... then siap berdiri kat dalam pagar cam dalam penjara dengan lengan baju di ikat... 

Pastuh pulak TIBA-TIBA jatuh kat dalam air cam dalam kolam swimming pool gitu... untuk cuba bukak tangan dia yang diikat... cam MAGIC SHOW pon ader..... then naik Pestas semula terus sambung nyanyi dengan gaya baru lepas masuk kolam... Ingat kan dia terjun dalam kolam betul-betul... rupa-rupanya, layanagan Video dari Projektor yang mana video tuh dah siap bikin untuk dia buat GIMIK yang cam tuh.... apa-apa pon best dan tahniah Faizal Tahir untuk persembahan beliau di AJL 25....

Apapon, tahniah juga kepada artis -artis yang lain yang kira xdapat lagi gelaran Anugerah Juara Lagu tuh... xper - xper..... Bak Kata PEPATAH.... " ADA UBI ADA LA BATAS, LAIN TAHUN KORANG RAMPAS LAR " pulak anugerah tue yerk....

Kepada korang yang nak donload  lagu AJL ke 25 sila lah pilih & klik jer kat bawah....


VIDEO FAIZAL TAHIR PERSEMBAHAN TERBAIK AJL 25


Apa pendapat korang tentang Juara Lagu ke 25 kita pada musin 2010 iaitu si Ana Rafali nihs... Sebarang pandangan atau pesanan , boleh la di kongsi diruangan KOMEN dibawah....

Sekian...

5 comments:

syamim 10 January 2011 at 01:30  

Aku suke ana raffali... puas hati la dia menang.. tapi aku lagi suke kalau drama king juara

Cik Aien 10 January 2011 at 23:11  

ana raffali layak menang. dia bermula dari bwh, dia ade gaya dan bakat tersndiri. jgn tgok pada persmbahan, tp lirik lagu, mksud dan konsep lagu tu sndri dah menarik. rezeki dia :)

Anonymous,  12 January 2011 at 20:56  

Faizal Tahir memang terjun dalam air la, lepas tu dia sambung balik nyanyi basah2.

SyArk BudAk NaKaL 17 January 2011 at 07:32  

sesungguhnya hati saya tetap pada stacy...

aien 9 February 2011 at 22:01  

rezeki die menang hehe ape nak dkato lagi hohohoho...lgu die pong besh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP