Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Tuesday, 30 November 2010

Sms Free Di Malaysia

Salam,

Sudah agak lama x vakum blog nih... Banyak sangat nak settle keje kat opis tuh... Haduhs!! Hujung2 tahun cenggini nak settle Itu la... Ini lar..... bnyak lagi tak settle tuh... nasib baik x bising lagi BoSS... huhuhu....


Kita cerita pasal SMS Free plak... 2 3 ari lepas tengah saya dok searhing kat google terjumper plak satu website yang memberi perkhidmatan FREE SMS di Malaysia... Dulu dengan kecohnya kat Indon banyak...

Macam xcaya jerk bunyi nya kan... nak tau ye ke x, saya pom test market la.... rupanya memang BETOL FREE SMS tuh... tapi dia bagi limit untuk 38 keping jerk sms / sehari... So. kalo sebulan 1000 lebih dah... sms free....



Cara-caranya senag jerk, korang bukak website nih - http://www.mostsms.com/
Pastuh dah dapat dapat pengesahan melalui telefon- terus login akaun...
dah siap login boleh lah korang send sms tuh kat sesaper korang suker...



Kepada sesiapa yang nak kongsi benda free camnih boleh la bagitau kat orang yg anda sayang tuh... benda yang baik elok dikongsi2 kan.... kalo ader sesiapa yang tahu lagi pasal SMS FREE nihs, dipersilakan untuk tinggalkan jejak KOMEN anda disini..

Wasalam. Zasss.......

12 comments:

shekechik 2 December 2010 at 17:26  

wahhh..menarik2...kne cuba ni..tenkiu2..

JZ Business World 2 December 2010 at 17:57  

jz pun nak try la.. kalau jadi, jz war2kan n backlink sini k. tq :)

yott 2 December 2010 at 18:44  

nape dia bg free sms eh..musykil gak nih..

News 2 December 2010 at 19:17  

great blog. want to link exchange with me?

ZBZniaga 2 December 2010 at 19:39  

salam,trm kasih :) wah blh cube ni

eita 2 December 2010 at 19:48  

waaaa....napak macam bagusnya...nanti lah nak try jugak ni

computer word 2 December 2010 at 20:09  

impo bagus teman....lam kenal....

numpang promo...

free download software and game full version, tips trik blog and PC
http://www.alycomp.co.cc

zureen 2 December 2010 at 20:48  

thanks for sharing :P

shimano 2 December 2010 at 23:15  

wah...hati pon senang lau cmni kan?ehehehehehe

Norasikin 3 December 2010 at 07:03  

Ada lagi ke benda free dalam dunia ni? Macam tak percaya je. Mungkin ada udang disebalik batu

Anonymous,  4 December 2010 at 02:28  

Norasikin - ada! Facebook free, google free

Hashira Yusoff 5 December 2010 at 08:37  

betul ke ni?? segala dia ngapp kredit bile ujung buln mcm ne..takut la..dah try ke? x de pape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP