Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Tuesday, 30 November 2010

Tips Meningkatkan Keywords Di Search Engine Optimization - SEO

Salam,

Ari ni nak saya nak share satu lagi website FREE SEO - cara-cara nak tambah Search Engine Optimization untuk blogsite atau website korang yang kekurangan keywords...

Laman web nih adalah http://www.addme.com
Memberikan kepada korang lebih banyak key2 searching untuk ke blogsite atau website korang dengan seberapa banyak search engine yang ada...




Contoh search engine yang dikoleksikan adalah Google, Scrub the Web, Bigfinder, Fyber Search, ExactSeek, InfoTiger, FocusLook, WalHello, Jayde, EntireEeb, Mixcat, SearchSight, WhatuSeek, e-SiteSecrets, Tower Search, Burf, Feedplex, Active Search Results, Anoox, GhetoSearch etc...


So, dengan kata nama lain, blogsite atau website korang mudah dijumpai bila seseorg user tuh ingin mencari sesuatu (keywords) dan secara xtersengaja ter detect plak blogsite atau website korang.... So kalo user tersebut klik blogsite atau website korang maka korang akan dapat la 1 traffic dari user tersebut... macam tu la ceritanya lebih kurang...


Kalo anda ada xpaham lagi atau ader cadangan lain, sila lah tinggalkan komen anda di bawah.... 

Sekian, Layan...............


"BERKONGSI ILMU SATU IBADAH YANG MULIA"

1 comments:

gdiamy1 13 February 2011 at 00:49  

menarik....web/blog yg lebih pada marketing...patut belajar ilmu SEO nie....thanks for sharing...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP