Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Sunday, 27 June 2010

Seluar Jeans REPLAY

Semalam aqu pegi lagi kat bundle Bro Zul yang terletak di Parking Bertingkat bersebelahan dengan Bangunan Jabatan Pembangunan Persekutuan. Niat dihati nak pegi beli Seluar Jeans Levi's, tapi TerpendanG plak Jeans REPLAY. patut ler aqu berkenan sluar tu, kain dier cantik, then button dier LIMITED EDITION...

So aqu tanya la berapa harga sluar tuh, dia bukak RM 300.00 so, berlakulah sekali lagi adegan tawar-menawar... Nego sampai letgo..... dapat la harga RM 200.00 sluar REPLAY tuh...

Korang layan jer la gambo sluar aqu yang baru dibeli tuh...





p/s ..... Sebenarnya seluar nih version yang old skool punya coz kalo version yang terbaru dier punta TAG 'R' Font dia besar kat belakang. dan satu version lagi dia tulis REPLAY besar-besar.... Aqu punya nih, Made In Italy....

6 comments:

nosembilanbelas 29 June 2010 at 04:04  

alamak..bundle rm200...akak gie beli yg baru je la..

wankimz 18 July 2010 at 00:57  

err... baru harga tak penah jumpa lagi yang harga bawah rm800

~ataicha~ 29 July 2010 at 18:20  

gitu.. oklaa..
ingat dalam 400 leh dapat..
heheheh

suzzsuzie 11 August 2010 at 22:08  

wah...tawar menawar sampai kurang rm100...murah tu...

Effendi 29 December 2010 at 08:50  

sy ada selai replay. tak de tulis made in mana tapi kat salah 1 button dia ada logo negara itali.
so made in itali le tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP