Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Sunday, 15 May 2011

Berhati - Hati Melancong Ke Thailand, Phuket, Bangkok

Salam,

Kat sini saya ingin dedahkan kepada anda semua bahawa, berhati-hati lah ketika hendak pergi melancong ke Thailand kerana anda MUNGKIN PELANDUK DUA SERUPA...


Kat paper Sinar Harian hari ini menyebarkan satu laman website dari Thailand iaitu http://www.gunman.police.go.th/ penjenayah yang dikehendaki oleh pihak polis Thailand.

Terdapat seramai 192 orang penjenayah yang mana warga negara Thailand yang masih lagi bebas / belum tertangkap oleh pihak berkuasa negara tersebut.

Kesimpulannya, sebelum korang nak pergi travel ke Thailand, Phuket ker kat mana-mana tempat di Thailand, sila la rujuk dulu website ini, kerana TAKUTNYA nanti muka korang SEBIJIK sama cam yang di WANTED kat dalam website tersebut...

p/s---> Jom sebarkan kepada kenalan anda sekarang... Anda mungkin dapat menyelamatkan rakan - rakan anda!!!

5 comments:

zety 30 May 2011 at 10:32  

nampaknye sebelum keluar negara kene tengok website polis negara yag bakal kite lawat tu lah ye..

oh..tu pun kalau polis negara diorang tu ade website,ye tak?huhu

Anonymous,  1 June 2011 at 22:21  

mmg betul berhati-hati..... rawatan untuk klinik kecantikan oleh doktor pakar sila layari laman web:www.srivichai2.com
atau hubungi saya email:tuanhasamoh@yahoo.com

Anonymous,  1 June 2011 at 22:22  

saye penah jgk melancong ke thiland mmg seronok btul.....ehhh ade jgk klinik kecantikan ...nampak yer bleh try

zul 7 June 2012 at 14:04  

Tiket, pasport, dompet dah ada! Apa lagi yang perlu sebelum berangkat pergi melancong? --->NAK TAHU? KLIK SINI<---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP