Sila Klik Iklan Yer...

Contest dan Infomasi Terkini

www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com www.churpchurp.com

Sunday, 27 June 2010

Seluar Jeans EVISU

Semalam tengah aqu jalan2 kat bandar Kay Bee a.k.a. Kota Bharu, Kelantan aku pun masuk la satu kedai Bundle (Jualan Barang Second Hand), xsilap aqu kat parking bersebelahan dengan Bangunan Jabatan Pembangunan Persekutuan. Barang kat kedai bundle tuh banyak menjual t-shirt n Seluar. Kasut pon ader tapi xbanyak.

Tiba-tiba aqu ternampak satu seluar jeans (memang aqu tengah cari seluar jeans pon, tapi brands EVISU) yang nampak oldskoll. So aqu tanya la tokei bundle tuh, yang nama Bro Zol braper harga seluar nih, deal punya deal dapat la nego dengan harga RM 3oo.00 Malaysia.
Aper lagi, aqu pon try pakai n bayar jer lar... ngam2 plak dengan pinggang yang yang berSAIZ xberapa boroi 30' inci. (bukan senang nak dapat saiz camni dengan Jeans EVISU, kalo ader pon harga mesti up lagi tuh...)


Bawah nih aqu upload seluar yang aqu beli dengan bundle Bro Zol tu... Kalo korang nak jugak sluar cam aqu beli dengan harga murah nihs, korang tinggalkan comment korang kat post nihs....




Pssss.... : Kalo korang penah tengok citer Adam & Maya yang disiarkan kat TV3 jam 6.00 - 7.00 ptg dalam bulan April 2010. Pelakon yang memegang watak Adam (Penari Sehati Berdansa) dalam cerita tuh selalu pakai seluar Jeans EVISU nihs waktu dier berlakon... Tapi aqu xtau la samada seluar dier pakai tu seluar Original ker Made In Siam a.ka. Thailand.

3 comments:

muhsin aminudin 14 February 2011 at 18:14  

salam, bro, bpe harga? nak leh x?

Anonymous,  20 February 2013 at 01:16  

cantik bro.. ada lg?


sam as
013 353 20 53

Gideon Ongko 10 February 2015 at 21:36  

Masi ada lagi??? Sms 08119191912 thx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP